Vind een geschikte vakman in Antwerpen!

Vakman gezocht voor jouw klus? Via Klussencentrale kom je in contact met vakmannen uit Antwerpen en omgeving. Selecteer in het onderstaand overzicht de vakman die je wilt inschakelen.

Liever meteen een offerte?

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Het aanvragen is binnen 2 minuten geregeld. Bespaar op de kosten door te vergelijken!

Badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie

Nieuwe badkamer laten plaatsen? Kies een badkamerspecialist voor deze klus en je hebt gegarandeerd goed resultaat.

Dakwerken

Dakwerken

Wil je nieuwe dakbedekking, een dakrenovatie of een dakherstelling? Kies snel en eenvoudig een dakdekker bij jou uit de buurt.

Elektricien

Elektricien

Wil je je elektriciteit laten vernieuwen of heb je een nieuw huis en moet er elektriciteit gelegd worden? Schakel hiervoor een elektricien in.

Gevelwerker

Gevelwerker

Is de gevel toe aan renovatie? Dit kunnen voegwerken tot aan een compleet nieuwe gevelbekleding zijn.

Gyprocwerken

Gyproc plaatsen

Wil je een ruimte in tweeën splitsen of een wand verbergen door een voorzetwand? Dit kan door middel van gyproc.

Keukenrenovatie

Keukenrenovatie

Wil je de oude keuken laten renoveren of repareren? Kies hiervoor een keukenspecialist uit de buurt.

Klinkerwerken

Klinkerwerken

Wilt u graag een oprit, een nieuw terras of misschien een tuinpad? Laat het aanleggen door een klinkerexpert en ben verzekerd van goed resultaat.

Schilder

Schilder

Buiten- en/of binnen schilderwerk uitvoeren? Schakel hier een schilder uit de buurt voor in.

Tegelwerken

Tegelwerken

Wil je de woonkamer, badkamer of toilet laten betegelen? Schakel voor deze klus een tegelzetter in.

Tuinman

Tuinman

Voor het onderhouden, aanleggen en ontwerpen van je tuin kan je een tuinman inschakelen.

Klusjesman

Klusjesman

Heb je geen tijd voor bepaalde klussen of heb je er geen kennis van? Voor deze klussen schakel je een klusjesman in.

Schrijnwerker

Schrijnwerker

Een schrijnwerker is specialist op het gebied van houtbewerking, zowel binnen- als buitenshuis!

Vakmannen in Antwerpen vergelijken, waarop letten?

Je hebt een klus in of rondom het huis en je wilt daar een specialist uit Antwerpen voor inschakelen. Het is belangrijk om je goed voor te bereiden voordat je gaat zoeken naar de juiste specialist. Een aantal handige factoren waar je op moet letten zijn;

1. Prijs per m² of prijs per uur?

Een vakman kan de prijs aangeven per uur of een vaste prijs per m². Bij kleinere klussen wordt er vaak met een prijs per uur gewerkt. Vakmannen kunnen vaak goed inschatten hoe lang ze ervoor nodig hebben om de klus af te ronden. Bij grote klussen wordt er vaak een prijs per m² gerekend. Je weet dan precies waar je aan toe bent en aan het einde van de klus kom je niet vol verassingen te staan.

2. Keurmerken van het bedrijf

Per vakman heb je natuurlijk diverse soorten keurmerken, maar een vakman heeft zelf ook een keurmerk, namelijk het keurmerk; De Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman. Wanneer een vakman beschikt over dit keurmerk, zorgt de vakman voor garanties aan de klant. Onderstaande punten zijn kenmerkend voor dit keurmerk:

  • Specialist maakt heldere afspraken en geeft minimaal garantie van een jaar.
  • Bij ziekte of faillissement regelt de vakman een vervanger.
  • Gratis technische inspectie bij opdrachten boven de €10.000,-
  • Bij het niet nakomen van verplichtingen of er is sprake van faillissement, dan heeft de klant tot €10.000,- terugkrijgen.

3. Garantie

Een vakman kan je ook vergelijken op de garantievoorwaarden. Vaak maak je geen gebruik van de garantie, omdat de vakman het werk goed en kwalitatief heeft uitgevoerd. Maar als er toch iets aan de hand blijkt te zijn, is het altijd handig als de vakman gebruik maakt van garantie!

4. Zzp’er of grote firma?

Wanneer je offertes aan het vergelijken bent, kom je erachter dat er eenmansbedrijven en grote firma’s tussen zitten. Grote firma’s hebben vaak hoge lasten en daarom zal je voor een grote firma ook meer betalen. Wel een voordeel aan een grote firma is het aantal medewerkers en een grote firma kan vaak een grote inkoopdeal afsluiten. Een zzp’er zal goedkoper zijn, maar moet het met minder mankracht doen en daardoor zal de klus langer duren.

5. Gevestigd in of rondom Antwerpen?

Een vakman brengt vaak voorrijkosten in rekening. Het is dus handig om tijdens het vergelijken van offertes ook te kijken naar de locatie waar het bedrijf gevestigd is. Als je wil besparen is het slim om een vakman uit Antwerpen te kiezen. Hoe dichterbij de vakman gevestigd is, hoe minder voorrijkosten je moet betalen.

6. Specialisme van het bedrijf?

Bij het vergelijken van offertes is het ook handig om op de specialismes van de vakman te letten. De ene vakman is namelijk meer gespecialiseerd in een bepaalde klus dan de ander en past dus beter bij jou. Een gespecialiseerde vakman is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en gebruikt de nieuwste technieken om de klus naar wens af te ronden.

7. Prijzen van offertes vergelijken

Bij het vergelijken van offertes is het belangrijk om op de prijzen te letten, want je wilt toch niet te veel betalen voor de vakman? De totaalprijs van de klus zegt niet altijd alles. Een vakman kan namelijk wel voorrijkosten berekenen en misschien gebruikt de vakman wel dure materialen. Het is belangrijk om daar rekening mee te houden tijdens het offertes vergelijken.

De grootste plaatsen in de provincie

Wat vinden klanten van ons?

Ik wilde graag een scheidingswand laten plaatsen in één van de slaapkamers. Door middel van offertes vergelijken ben ik bij een geschikte gyprocplaatser terecht gekomen. De specialist was vriendelijk en had kennis van zaken. Ik ben blij met het resultaat! – Hans de Vree

Ik ben vaak druk met mijn werk en heb voor bepaalde klussen geen tijd om het aan te pakken. Ik ben offertes aan gaan vragen van verschillende klusjesmannen uit Antwerpen. Binnen 24 uur had ik diverse offertes ontvangen en kon ik de vakman zoeken die de juiste kennis en ervaring had voor mijn klussen. De vakman heeft mij vriendelijk en snel geholpen. De prijs van de vakman zat ook nog eens binnen mijn budget! – Fam. De Roover

Vakman inschakelen?

Op zoek naar de vakman die geschikt is voor jou klus? Vind snel en eenvoudig de beste vakman bij jou uit de regio.

Gratis offertes!

Vul het formulier in en je krijgt gratis offertes van de vakmannen bij jou uit de regio. Dit is vrijblijvend en geheel gratis.

Vergelijken = besparen!

Vergelijk de offertes en bespaar tot wel 40% op de kosten!

Besparen op de klus? Gratis offertes vergelijken!

Wil je een specialist inschakelen voor jou klus? Wil je de deur laten schilderen, een dakrenovatie laten uitvoeren of een nieuwe keuken laten plaatsen? Door een offerteformulier in te vullen kom je uit bij diverse vakmannen die voor jou klus geschikt zijn. Een erkende vakman zorgt voor een goed resultaat en door een offerteformulier in te vullen betaal je ook nog eens niet te veel.

Hoe werkt het offerteformulier?

Door je gegevens in te vullen ontvang je eenvoudig en binnen 24 uur diverse offertes van vakmannen uit Antwerpen. De offertes kun je op prijs, aanbod en ervaring vergelijken en kies vervolgens de vakman die bij jou past. Door offertes te vergelijken weet je zeker dat je niet te veel betaalt!