Gyprocwerken Anzegem

Wil je de oude muur verbergen door een voorzetwand, een nieuw plafond of een ruimte scheiden door een scheidingswand? Schakel voor deze gyprocwerken een gyprocplaatser in! Door jezelf goed te informeren over de diverse gyprocwerken, wordt de klus nog eenvoudiger dan dat het al is. Gyprocwerken laten doen door een gyproc plaatser uit Anzegem?

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Door offertes te vergelijken bespaar je tot 40% op de kosten. Dat is snel verdiend. Op deze pagina vind je info over de diverse soorten gyprocwerken, de prijzen en bespaartips. Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar op de kosten!

gyprocwerken Anzegem

Gyprocwerken uitbesteden?

Via Klussencentrale kom je direct in contact met een gyprocwerken expert uit Anzegem.

Gratis offertes vergelijken

Vraag gratis diverse offertes aan. De service is geheel zonder verplichting.

Bespaar op de kosten

Door offertes te vergelijken bespaar je tot 40% op de kosten.


gyproc plaatsen Anzegem


Waarom een gyproc plaatser inschakelen?

Zelf gyproc plaatsen is mogelijk met de nodige kennis en handigheid. Het lijkt altijd heel gemakkelijk door het zelf te doen, maar al gauw maak je een fout en lopen de kosten alleen maar op. Hieronder een aantal voordelen van het inschakelen van een gyproc plaatser:

 • Kwalitatief eindresultaat: Een professional weet precies hoe het werk verricht moet worden en heeft de juiste kennis en ervaring.
 • Advies op maat: is het lastig om een keuze te maken over of je een vrijdragend of een afgehangen plafond wil, laat de gyproc plaatser je helpen met de juiste keuzes.
 • Bespaar tijd en moeite: wat een vakman voor je doet, hoef je zelf niet te doen.
 • Vakman beschikt over het juiste materiaal: professionals beschikken over kwalitatief goed materiaal en doordat je zelf niet hoeft te zorgen voor materiaal, bespaar je ook nog eens kosten

Prijs van gyprocwerken in Anzegem

Wil je gyproc laten plaatsen? Wil je bijvoorbeeld een gyproc scheidingswand in een ruimte plaatsen? Een voorzetwand plaatsen om de lelijke muur weg te werken? Of wil je een vals plafond van gyproc? Het kan allemaal met gyprocplaten. Ben je benieuwd naar de exacte prijzen van de gyprocwerken? Hieronder is een prijzenoverzicht te vinden met de prijzen per m².

Gyproc plaatsen prijs

Gyproc plaatsen Omschrijving Gemiddelde prijs per m² (inc plaatsing)
Gyproc plafond Afgehangen plafond €55,- tot €70,-
  Vrijdragend plafond €55,- tot €70,-
Gyproc scheidingswand Enkele scheidingswand (55mm profielen, 50mm isolatie) €40,- tot €45,-
  Dubbele scheidingswand (2 gyprocplaten) €55,- tot €60,-
Gyproc voorzetwand Enkele voorzetwand (55mm profielen, 50mm isolatie) €25,- tot €30,-
  Dubbele voorzetwand (2 gyprocplaten) €30,- tot €35,-
Afwerking Omschrijving Prijs per m²
Gyproc plamuren Egale oppervlakte creëren €15,- tot €30,-
Gyproc schilderen Het aankleden van gyproc €30,-
Gyproc behangen Het aankleden van gyproc €10,- tot €20,-

*Dit zijn gemiddelde kosten, exclusief btw.

Je wilt toch niet te veel betalen voor de gyprocwerken?
Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en vindt de goedkoopste gyproc plaatser uit Anzegem en omgeving!

Verlaagd btw-tarief voor gyprocwerken?

Gyprocwerken kan je zelf uitvoeren, maar er een vakman voor inschakelen is een betere keuze. Een vakman is ervaren en kan de werken snel uitvoeren. Nog een voordeel van gyprocwerken laten plaatsen door een gyprocplaatser, is dat je gebruik kan maken van het btw-tarief van 6% op de arbeids- en materiaalkosten Op Belgium.be vind je nog meer informatie over het verlaagde btw tarief.

Belangrijke voorwaarden van het verlaagde btw-tarief:

 • De woning moet minimaal 10 jaar oude zijn
 • Het moet gaan om een privéwoning.

Overzicht van diverse soorten gypcrocwerken

 • Gyproc plafond: een gyproc plafond is eenvoudig en snel te plaatsen. Hierdoor is het gemakkelijk om inbouwspots te plaatsen en blijven de arbeidskosten beperkt. Je kan kiezen hoe je het plafond wilt laten plaatsen, namelijk een afgehangen verlaagd plafond of vrijdragend verlaagd plafond.
  Afgehangen plafond: gyproc wordt rechtstreeks op het originele plafond geplaatst. Kosten van een afgehangen plafond: €55,- tot €70,- per m2.
  Vrijdragend plafond: hier wordt gewerkt met metal studs, dit is een metalen profiel waarop een metalen raamwerk op monteren en dit zal de ondergrond zijn van het gyproc plafond. De kosten van een vrijdragen plafond bedragen €55,- tot €70,- per m2.
 • Gyproc scheidingswand: als je een ruimte af wil scheiden, kun je kiezen voor een scheidingswand. Doordat gyproc goedkoop in aanschaf is, zal je voor een klein budget een scheidingswand van gyproc kunnen laten plaatsen. Je kan kiezen voor een enkele- en een dubbele scheidingswand. De kosten van een gyprco scheidingswand bedragen €40,- tot €60,- per m2.
 • Gyproc voorzetwand: Heb je een lelijke wand en wil je die eenvoudig en snel weg gewerkt hebben? Dan kun je kiezen voor een gyproc voorzetwand. De gyproc voorzetwanden zijn op verschillende manieren af te werken, van stucen tot behangen. Wat mooi meegenomen is bij een gyproc voorzetwand, is dat de wand meteen voorzien is van isolatie. Ook een voorzet wand kan enkel en dubbel. De ksoten van een gyproc voorzetwand bedragen €25,- tot €35,- per m2.

Benieuwd naar de exacte prijzen? Vraag nu gratis offertes aan!

Werkwijze bij gyprocwerken?

Een gyproc plaatser doorloopt drie stappen bij het zetten van gyproc, namelijk:

1. Gyproc profielen plaatsen

Voor een voorzetwand of verlaagd plafond worden er profielen gebruikt. Alleen bij een afgehangen verlaagd plafond hoeft de specialist geen metal studs aan te brengen. Bij een voorzet wand hebben de profielen geen contact met de originele wand.

2. Gyproc en isolatie

Na het profiel plaatsen kan er eventueel isolatie worden geplaatst. De gyproc plaatser snijdt de platen op maat en hij zorgt ervoor dat er ruimte tussen de plafonds en vloeren zitten, anders krijgt hij de platen er niet tussen. Deze ruimte wordt later opgevuld met isolatie.

3. Het afwerken van gyproc

De afwerking van gyproc is op allerlei manieren mogelijk. Voor een strak resultaat is het belangrijk om de voegen tussen de gyproc platen te plamuren. Na het plamuren kan je het laten afwerken op de door jou gewenste methode. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor behangen, bepleisteren, schilderen en zelfs betegelen is een optie.

Gyproc plaatser Anzegem inschakelen voor de gyprocwerken?
Vergelijk dan gratis en vrijblijvend offertes en vind de juiste specilialist uit Anzegem of omgeving.

Gyproc plaatser Anzegem kiezen, waarop letten?

 • Wat zijn de prijzen van de gyproc plaatser?
 • Vraag naar ervaringen van mensen om je heen.
 • Zijn de kosten van het materiaal erbij inbegrepen?
 • Neem contact op en kijk hoe de eerste indruk is.
 • Controleer de gegevens van de vakman.

Video: Hoe plaats je een scheidingswand?

Ben je benieuwd hoe een scheidingswand wordt geplaatst? Bekijk de video!

Bespaar op de kosten van gyprocwerken met deze tips

 • Zelf helpen: doordat gyprocwerken geschikt zijn voor de doe-het-zelvers, is het handig om de voorbereidingen zelf te doen. Dit scheelt de vakman tijd en jou een geld.
 • Kwantumkorting: bij sommige werken heb je recht op kwantumkorting. Ken je nog iemand bij jou in Anzegem die gyprocwerken wil laten doen? Het is dus mogelijk dat samen een opdracht toekennen, een besparing op kan leveren. Dit kan een besparing opleveren tot wel 10 %
 • Vakman uit de buurt: door een vakman uit de buurt te zoeken, kan je ook geld besparen. Een vakman vraagt vaak voorrijkosten, dus hoe verder weg, hoe hoger de voorrijkosten.

Gyprocwerken Anzegem? Gratis offertes van gyproc experts vergelijken!

Op zoek naar een gyproc plaatser bij jou uit de buurt voor de gyprocwerken aan jou huis? Door het offerteformulier in te vullen vind je snel een eenvoudig een gyproc plaatser en bespaar ook nog eens op de kosten. Wil je een gyproc plafond, voorzetwand of wil je een scheidingswand laten plaatsen tussen twee ruimtes? Schakel een gyproc plaatser uit Anzegem in en weet zeker dat het resultaat is wat je wil!

Nog meer besparen op de gyprocwerken? Start nu je offerteaanvraag!

Meest recente aanvragen

Gyproc wand plaatsen Brugge
Gyproc plafond plaatsen Kortrijk
Plaatser gezocht Oostende
Scheidingswand plaatsen Roeselare
Gyproc voorzetwand plaatsen Waregem
Afwerking gyprocwerken Ieper
Profielen plaatsen Menen
Gyproc isolatie plaatsen Knokke-Heist
Plaatsen vrijdragend plafond Wevelgem
Plaatsen enkele scheidingswand Harelbeke
Plaatsen dubbele voorzetwand Izegem
Diverse gyprocwerken uitbesteden Zwevegem