Klusjesman Kortrijk

Heb je nog klussen klaar staan en komt het niet af? Heb je er geen tijd voor? Of lukt het gewoon niet? Schakel dan een klusbedrijf in voor al je klussen. Het kan gaan om grote klussen zoals een nieuwe tuin aanleggen, maar ook als het gaat om behang plakken kan je een erkend klusjesman inschakelen.

Wil je besparen op de kosten? Start de gratis offerteaanvraag!

Op deze pagina vind je alle informatie over de klusjesdienst Kortrijk, tips om de juiste klusjesman te vinden en de prijzen van de werkzaamheden. Wil je de totaalprijs weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

klusjesman Kortrijk

Klusjesman gezocht?

Via Klussencentrale kom je direct in contact met klusjesmannen bij jou in de buurt.

Gratis offertes vergelijken

Vraag gratis diverse offertes aan. De service is geheel zonder verplichting!

Bespaar op de kosten

Door meerdere offertes te vergelijken bespaart u tot 40% op de kosten. Snel verdiend!


klusjesdienst Kortrijk

Voor wie is de klusjesdienst in Kortrijk bedoeld?

Klusjesdienst Kortrijk is er voor iedereen die thuis klusjes heeft liggen waar zij niet aan toe komen of niet meer kunnen doen. Ligt er thuis nog een lampje die opgehangen moet worden? Is er een lekkende kraan? Moet het gras gemaaid worden? Klusjesmannen in Kortrijk lossen dit probleem voor jou op. Een klusjesdienst in Kortrijk werkt jou klussen lijst af en je kunt genieten van jou woning of tuin. Niet alleen bespaart je jezelf een hoop tijd, maar ook weet je dat het direct goed wordt gedaan door deze vakmannen.

 • Je bespaart een hoop waardevolle tijd en energie.
 • Het klusbedrijf in Kortrijk voert de werkzaamheden in relatief korte tijd uit.
 • Je profiteert van de kennis en ervaring van een professional.
 • Je bent verzekerd van de hoge kwaliteit.

Welke werkzaamheden verricht een klusjesman?

Een klusjesman in Kortrijk is voor veel klussen inzetbaar. Namelijk voor:

 • Klussen aan het dak: de klusjesman is ook inzetbaar voor bijvoorbeeld het plaatsen van dakbedekking. Dakrenovatie is gemiddeld €30,- tot €110,- per m². Dak onderhoud is gemiddeld €80,- tot €140,-.
 • Schilderen van de woning: dit kan het schilderen van de muren zijn. De gemiddelde prijs is €30,- tot €35,- per m².
 • Stucwerken van muren: ook het stucen van muren kan onderdeel zijn van de klussen van een klusbedrijf in Kortrijk. Dit is gemiddeld €15,- per m²
 • Metselwerken: voor grote en kleine metsel klussen kun je een klusjesdienst in Kortrijk inhuren. Voor €100,- tot €125,- laat u de klusser metselen. Heb je zelf al stenen dan zal de prijs zakken tussen de €55,- en €60,-.
 • Betonwerken: wil je graag een betonnen vloer? Dat kan. Voor gemiddeld €75,- tot €150,- laat je een betonnen gietvloer leggen.
 • Aanleggen van klinkerpaden: dit kan het aanleggen van paden, straten en parkings zijn. De gemiddelde prijs van de klinkers zal zijn tussen de €16,- en €65,- per m² voor het leggen betaald u gemiddeld tussen de €12,- en €22,-.
 • Tegelwerken: wil je een muur betegelen en dit door een klusjesman laten uitvoeren? Dat kan. Gemiddelde prijs voor betegelen is €30,- tot €45,- per uur.
 • Afbraakwerken: ook kun je dingen natuurlijk laten afbreken. Is het een muur? Dan kost het gemiddeld €15,- tot €25,- per m². Wilt je het hele pand afbreken? Dan zal het gemiddeld €40,- tot €55,- per m² kosten.
 • Loodgieterswerkzaamheden: de klusjesdienst Kortrijk is ook voor loodgieterswerkzaamheden inzetbaar. De gemiddelde prijs hiervan zal zijn tussen de €40,- tot €70,- per uur.
 • Tuinwerkzaamheden: onder tuinwerkzaamheden valt onder andere het afgraven van de tuin. Dit zal gemiddeld van €15,- tot €30,- per m² gaan kosten.
 • Kleine klusjes: behangen, traprenovatie, vloer leggen, elektriciteit aanleggen, riolering herstellen, tuin aanleggen. De gemiddelde prijzen variëren.

Klusjesman prijs per uur

Je hebt natuurlijk verschillende soorten klusjesmannen in Kortrijk en niet iedereen is natuurlijk even duur. Ook hangt het prijsverschil af van wat voor soort klusjesman het doet. Is de klusjesman net begonnen? Is hij al zeer ervaren? Of is het een zwartwerker? Dit is een belangrijke factor om een uurtarief van een klusjesman te berekenen.

Uurtarief van een klusjesman

Kostenpost Gemiddelde kosten per uur
Niet gecertificeerd klusjesman €15,- à €20,-
Gemiddeld tarief €20,- à €25,-
Ervaren klusjesman €25,- à €32,-
Zwartwerker €10,- à €20,-

Welke keuzes beïnvloeden de prijs?

Wat hierboven al een beetje is uitgelegd, zijn er meerdere factoren die de prijs beïnvloeden. Niet alleen maakt het een verschil of het een klusbedrijf is met alleen ervaren medewerkers of alleen met onervaren medewerkers. Ook is de soort klus een belangrijke factor. Schilderen is namelijk veel goedkoper dan een vloer leggen. Een klusser in Kortrijk gebruikt natuurlijk ook materiaal tijdens het klussen. Het ene materiaal is goedkoper dan de ander, dus ook dit is een factor waardoor de prijs kan verschillen.

Wil je het goedkoopste bedrijf in Kortrijk? Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en vind de klusjesman die bij jou past!

Wat zijn de gemiddelde prijzen van de klussen?

Doordat niet elk klusbedrijf dezelfde prijzen hanteert worden er over gemiddelden gesproken. Zo kan je al ongeveer een schatting maken hoeveel het je gaat kosten om de klussen te laten doen door een erkend klusbedrijf. Hieronder vind je een tabel over de gemiddelde prijzen per klus.

Gemiddelde prijzen per klus

Werkzaamheden Gemiddelde prijs
Klussen aan het dak
– Dakrenovatie
– Dak onderhoud
€30,- tot €110,- per m²
€80,- tot €140,- per m²
Schilderen aan de woning €30,- tot €35,- per m²
Stucen van muren €15,- per m²
Metselen
– Zalf stenen aanschaffen
€100- tot €125,- per m²
€55,- tot €60,- per m²
Werken met beton (betonnen vloer) €75,- tot €150,- per m²
Aanleggen van paden/straten/parkings
– Klinker
– Aanleggen
€16,- tot €65,- per m²
€12,- tot €22,- per m²
Betegelen €30,- tot €45,- per uur
Afbreken
– Muur
– Heel pand
€15,- tot €25,- per m²
€40,- tot €55,- per m²
Loodgieterswerkzaamheden €40,- tot €70,- per uur
Tuinwerkzaamheden €15,- tot €30,- per m²
Kleine klusjes Varieert per klus

Geen tijd voor de klussen in en om je huis? Schakel dan de klusjesdienst in. Vraag hier gratis offertes aan en vind een klusjesman bij jou in de buurt.

Klusjesman Kortrijk kiezen, waarop letten?

Het is natuurlijk van belang dat je een goede klusjesman kiest.
Hieronder 4-handige factoren waar je op kan letten als een klusjesman kiest.

 • Welk klusbedrijf in Kortrijk heeft het snelste tijd voor je?
 • Geeft het klusbedrijf garantie op de klus?
 • Welke klusser vraagt de laagste prijs per uur
 • Zijn de kosten voor materiaal en levering bij de prijs inbegrepen?

Een klusjesman van een klusjesdienst in Kortrijk kan ook een keurmerk hebben, namelijk; De Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman. Een klusbedrijf met dit keurmerk zorgt voor garanties aan de klant.

Tips om te besparen op de kosten

 • Btw-tarief: als je renovatieswerkzaamheden of bouwwerkzaamheden laat doen door een klusjesbedrijf en je woning is ouder dan 10 jaar. Dan profiteer je bij verschillende werken van een verlaagt btw-tarief van 6% (wil je meer weten over het verlaagde btw-tarief, kijk dan op Financien.belgium.be)
 • Overkoepelde renovatiepremie: als je in aanmerking komt voor deze premie, kan dat heel wat geld voor je besparen. Deze premie geldt voor ruwbouw, dakwerken, technische installaties en buitenschrijnwerken, wanneer je €2.500,- aan facturen kan laten zien.
 • Voor meer informatie over de voorwaarden, ga je naar: Financien.belgium
 • Klusjesman uit de buurt: door een klusjesman in de buurt te zoeken, betaal je al sneller minder door bijvoorbeeld de reiskosten die je moet betalen.
 • Kleine klus? Kies een beginnende klusjesman. Een beginnende klusjesman is vaak veel goedkoper en zijn ook goed in bijvoorbeeld behangen en de muren schilderen.
 • Kwantumkorting: door meerdere klussen in 1x te laten doen, ben je goedkoper uit dan als je alles apart op verschillende tijden laat maken.
 • Deels meehelpen: door zelf bijvoorbeeld de voorbereiding te doen of zelf meehelpen met de klus, bespaar je veel geld.

Nog meer besparen? Gratis klusjesman offertes vergelijken!

Wil je nog meer geld besparen? Ga dan voor een goedkope klusjesman. Start je aanvraag en vind een goede en goedkope klusjesman in Kortrijk. Vergelijk vrijblijvend offertes van verschillende klusbedrijven en bespaar op de kosten!

Meest recente aanvragen

Kleine diverse klusjes Brugge
Laminaat leggen Kortrijk
Keuken herstellen Oostende
Klusjesman werkzaamheden Roeselare
Klusbedrijf voor klusjes Waregem
Wanden verven Ieper
Daklekkage herstellen Menen
Inbouwkast maken Knokke-Heist
Ramen vervangen Wevelgem
Overkapping maken Harelbeke
Isolatie aanbrengen Izegem
Klusjesdienst werken Zwevegem