Tegelwerken Laakdal

Is het tijd voor nieuwe betegeling in de badkamer, keuken, toilet of woonkamer? Dan is het inschakelen van een tegelzetter uit var1] een goed idee. Wanneer je gebruik maakt van een tegelzetter ben je verzekerd van goed resultaat. Op zoek naar de juiste tegelzetter uit Laakdal?

Start de gratis offerteaanvraag!

Vergelijk diverse offertes van tegelzetters en bespaar op de kosten. Op deze pagina vind je praktische informatie over tegelwerken. Zo lees je wat de kosten zijn van een tegelzetter en geven we info en prijsadvies. Betaal niet teveel aan de hand van de bespaartips! Nog meer besparen? Vergelijk dan direct gratis en vrijblijvend offertes!

tegelwerken Laakdal

Tegelwerken uitvoeren?

Via Klussencentrale kom je direct in contact met een vloerder bij jou in de buurt.

Gratis offertes vergelijken

Vraag gratis diverse offertes aan. De service is geheel zonder verplichting.

Bespaar op de kosten

Door tegelwerken offertes te vergelijken bespaar je tot 40% op de kosten.


tegelzetter Laakdal


Waarom een tegelzetter inschakelen?

 • Garantie: is er iets fout gegaan bij het betegelen van bijvoorbeeld het toilet, keuken, badkamer of woonkamer, dan kan de tegelzetter terugkomen om het te laten maken. Niet iedere tegelzetter geeft garantie. Gemiddeld krijg je 5 jaar garantie op tegelwerk.
 • Snelheid: een goede tegelzetter ziet meteen wat voor tegelwerken er verricht moeten worden en als je geen ervaring hebt kan het allemaal veel tijd kosten. Een tegelzetter heeft ongeveer 1 tot 2 dagen nodig om de werkzaamheden uit te voeren.
 • Benodigdheden: zelf heb je niet alle spullen die je nodig hebt om te betegelen. Een tegelzetter heeft alle benodigdheden en kan meteen beginnen.

Schakel een vloerder in voor jouw tegelwerken.

Wat kost een tegelzetter?

De kosten van een tegelzetter hangt natuurlijk af van meerdere factoren, namelijk; hoe lang duurt de klus, welke soort tegels gebruik je, moeilijkheidsgraad van het legverband en of je zelf ook meewerkt aan de klus. Natuurlijk begint een tegelzetter met een starttarief per uur of per m². Dit bedrag is niet in iedere gemeente hetzelfde. Het is dus handig om dit na te vragen bij je gemeente. Door van tevoren al een bedrag af te spreken met de tegelzetter voorkom je extra kosten.

Prijs tegelzetter

Tegelzetter inschakelen Prijs incl. materiaal en btw
Per uur €30,- à €40,-
Per m² €25,- à €40,-

* Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag offertes aan voor een voorstel op maat!

Welke keuzes bepalen de prijs van een tegelzetter?

De hoogte van de prijs van een tegelzetter ligt ook grotendeels aan de keuzes die jezelf maakt. Hieronder vind je de verschillende keuzes die de prijs kan beïnvloeden.

 • Materiaal van de tegels: het ene materiaal is duurder dan het andere materiaal.
 • Legmotief: tegels in een bepaalde vorm laten leggen is duurder.
 • Grootte van de tegel: Hoe groter de tegel hoe hoger de prijs zal zijn.
 • Welke tegelzetter: voor een tegelzetter in de buurt zal je minder voorrijkosten voor betalen.
 • Vloerverwarming: door meteen voor vloerverwarming aan te leggen zal de prijs ook oplopen.

vloerder Laakdal

Voor alle tegelwerken in Laakdal!

Een tegelzetter heeft verschillende tegelwerken die hij of zij moet verrichten. Veel mensen denken bij het beroep tegelzetter, aan het zetten van tegels. En het is logisch als mensen zo denken, maar een tegelzetter doet veel meer dan dat. Hieronder vind je opsomming van de verschillende soorten tegelwerken met de gemiddelde prijzen.

 • Tegels verwijderen: als je een wand of vloer opnieuw wil laten betegelen, moeten eerste de oude tegels verwijderd worden. Dit kost ongeveer €45,- à €55,- per uur.
 • Tegels leggen: wanneer de tegels zijn verwijderd kan er begonnen worden met de tegels leggen. De tegels kunnen vast worden gezet met lijm en cement. Nadat de tegels op de vloer of op de wand zijn vast gezet, kunnen de naden worden gevoegd. Het leggen van tegels kost ongeveer €42,- per m².
 • Tegels lijmen: tegels kunnen vastgezet worden met lijm, voordeel aan lijm gebruiken is dat je meteen van start kan gaan, wel is de droogtijd een stuk langer.
 • Tegels in cement: wat het meeste voorkomt is de tegels vastmaken met cement, met cement kan je tegels mooi egaal leggen.
 • Tegels voegen: nadat de tegels op de muur of op de vloer zitten, worden de naden tussen de tegels opgevuld met voegmateriaal. Zo komt er geen viezigheid tussen en is het mooi strak.
Een overzicht van diverse soorten tegels:
 • Natuursteen: een natuursteen is een product echt uit de natuur. Grote blokken gesteente worden uit de natuur gehaald en worden bewerkt tot een bruikbare tegel. Natuurstenen zijn vaker wat poreus en niet handig te gebruiken in drukbelopen ruimtes. €25,- tot €160,- per m².
 • Keramisch: keramische tegels zijn gemaakt van aarde en mineralen. In de fabriek worden er tegels van gemaakt en om de tegel er als een natuursteen eruit te laten zien wordt er een glazuurlaag overheen aangebracht. Keramische tegels zijn in principe minder poreus, maar er zijn alsnog grote verschillen in kwaliteit. €9,- tot €82,- per m².

Wil je de beste tegelzetter voor de tegelwerken bij jou thuis? Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en vind de beste tegelzetter uit Laakdal.

Video: natuurstenen tegels voegen

Gebruik maken van mooie grote natuurstenen tegels voor de nieuwe vloer? Hieronder in de video is te zien hoe natuurstenen tegels gevoegd worden!

Welk vertrek betegelen?

Je hebt natuurlijk verschillende vertrekken dat je kan betegelen in een woning, namelijk: badkamer betegelen, toilet betegelen, woonkamer betegelen en de keuken betegelen.

 • Badkamer betegelen: in de badkamer is een vloertegel met veel slipweerstand handig. De badkamer is vochtig en daarom is kans op uitglijden groot.
 • Toilet betegelen: de toilet is een kleine ruimte. Om de toilet groter te laten lijken kun je kiezen voor glanzende tegels, hierbij weerkaatst het licht en lijkt de ruimte groter.
 • Woonkamer betegelen: in de woonkamer ligt er altijd wel een beetje vuil op de grond, stof, modder of kruimels. Ga daarom voor tegels m et een structuur erin. Hierdoor valt het vuil een stuk minder op.
 • Keuken betegelen: mors je geregeld iets op de grond, dan is het handig om stenen uit te zoeken met slipweerstand, dit voorkomt uitglijden. Het is in de keuken niet perse nodig, wel is een goed afwasbare tegel handig.

Prijs tegelwerken

Tegelwerken Prijzen
Tegels verwijderen €45,- à €55,- per uur
Tegels leggen
Tegels lijmen
Tegels in cement
Tegels voegen
€42,- per m²
Soorten tegels Prijzen
Natuurstenen tegels €25,- tot €160,- per m²
Keramische tegels €9,- tot €83,- per m²

* Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag gratis offertes aan voor een exacte prijs.!

Tegelzetter Laakdal kiezen, waarop letten?

 • Welke tegelzetter uit Laakdal heeft het snelste tijd voor je? Sommige bedrijven hebben het veel te druk en duurt het heel lang voordat je aan de beurt bent.
 • Vraag naar ervaringen van mensen om je heen: je wilt natuurlijk wel een betrouwbare tegelzetter en daarom zijn ervaringen belangrijk om te weten.
 • Wat is de prijs van een tegelzetter uit Laakdal? Het is belangrijk om te weten wat het tarief is van de tegelzetter. Het is bijvoorbeeld handig om te weten of de materiaalkosten bij de prijs in zitten. Zo kom je niet voor onverwachtse kosten te staan.

tegelwwerken Laakdal

Tips om te besparen op de prijs van tegelwerken

 • Draag een steentje bij: help de tegelzetter met bijvoorbeeld de oude tegels te verwijderen. Dit scheelt de tegelzetter heel veel tijd en dit kan jou tot wel €30,- à €40,- per uur schelen.
 • Bespaar op materiaalkosten: Zitten de materiaalkosten niet inbegrepen bij de prijs, dan is het handig om zelf deze materialen aan te schaffen.
 • Kies lokaal: door een lokaal bedrijf te kiezen kun je besparen op de voorrijkosten. Als een tegelzetter verder uit het land moet komen en hij is een aantal dagen bezig, lopen de kosten al snel op. Een lokaal bedrijf is er zo en zijn vaak ook goedkoper met de voorrijkosten.

Tegelwerken Laakdal? Gratis tegelzetter offertes vergelijken!

Wil je de woonkamer betegelen, keuken betegelen, toilet betegelen of de badkamer betegelen? Dan is het een handig idee om een tegelzetter uit Laakdal in te schakelen. Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes. Door offertes te vergelijken kan je tot wel 40% besparen!

Meest recente aanvragen

Tegelwerken living Antwerpen
Badkamer betegelen Mechelen
Tegelwerk toilet Deurne
Keuken betegelen Borgerhout
Tegel leggen Turnhout
Natuurstenen tegels leggen Heist-op-den-Berg
Vloerder gezocht Geel
Bestaande tegels verwijderen Brasschaat
Tegels in cement leggen Mol
Tegels voegen Lier
Tegelwerken badkamer Schoten
Keramische tegels leggen Brecht